Tudás, amire építhetsz.

Új alapokra építjük a hazai szakképzést!

Egyedülálló módon fogott össze a három legnagyobb magyar építőipari vállalat

Szerző: Tudásépítő-Team

Dátum: 2022. április 22. 10:24

#tudásépítőhírek #alapítók #bayerconsturct #készholding #marketépítő

A Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Holding Zrt., és a Market Építő Zrt. közösen alapították meg a Tudásépítő-Team ágazati képzőközpontot azzal a céllal, hogy diákokból és felnőttekből olyan építőipari szakembereket képezzen, akik a legmodernebb technológiákkal képesek maradandó építőipari értéket teremteni.

Mindenki, aki részt vesz a képzésben havonta tanulói munkabért kap, ami diákok esetében akár nettó 100.000 forint is lehet. Ezen felül a képzések alkalmával biztosítjuk a tanulók étkezését, és megfelelő munkaruhát is biztosítunk.

 

Milyen képzésekre várjuk a jelentkezést?

 

Diákok és felnőttek számára jelenleg a burkoló, festő-mázoló-tapétázó, kőműves, magasépítő technikus, mélyépítő technikus szakmák közül választhatnak a folyamatban lévő vagy megszerzett végzettségeiknek megfelelően.

 

A szakképző iskolai képzés során a diákok 3 éves képzésben vesznek részt. Ennek keretében az első évben 1 éves szakmai alapképzést kapnak, melyet követően sikeres alapvizsgát tesznek, és szakmát választanak. A kiválasztott szakmát a második évtől kezdődően duális képzési formában tanulják, és így valósul meg a szakmára felkészítő szakirányú oktatás. Választható szakmák: burkoló, festő-mázoló-tapétázó, kőműves.

 

A technikusi képzés során a diákok általános műveltséget megalapozó érettségi vizsgára való felkészítés mellett 5 éves képzésben vesznek részt. Ennek keretében 2 éves szakmai alapképzést kapnak, melyet követően sikeres alapvizsgát tesznek, és szakmát választanak. A kiválasztott szakmát a harmadik évtől kezdődően duális képzési formában tanulják, és így valósul meg a szakmára felkészítő szakirányú oktatás. Választható szakmák: magasépítő technikus, mélyépítő technikus.

 

Felnőttképzés során lehetőség van rugalmas keretek között, akár munka mellett rövid idő alatt új szakmát tanulni. Az első két szakképesítés megszerzése mindenki számára ingyenes.

 

Érettségivel nem rendelkező felnőttek a burkoló, festő-mázoló-tapétázó és kőműves szakmák közül választhatnak, míg az érettségivel már rendelkező felnőttek számára szintén elérhetőek a magasépítő technikus és mélyépítő technikusi képzések.

 

A kiválasztott szakmákat a felnőttek és diákok egyaránt duális képzési formában tanulják. A duális képzés egy olyan képzési forma, ahol az elméleti képzést és gyakorlati képzést tanműhelyben és építőipari vállalatoknál kapják meg.

 

A szakmai képzés elvégzését követően a végzettség megszerzése szakmai vizsgához kötött, mely független vizsgaközpontban zajlik. Sikeres szakmai vizsgát követően is állásajánlatokkal támogatunk abban, hogy mielőbb el tudj helyezkedni választott szakmádban és kiteljesedj professzionális szakemberként.

 

Már meg is van mit szeretnél tanulni?

További híreink

Tudásépítő TEAM2023-07-06

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. október 4. #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Kedden és szerdán is vártunk benneteket a Szakmázz Budapest pályaválasztási kiállításon a BOK Csarnokban!   2022. október 4-én és 5-én rendezték meg a

Tudásépítő TEAM2023-05-24

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Komoly hiány van a szakmunkásokból Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. május 24. 11:00 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Az építőipari munkaerőhiányon segítene három magyar nagyvállalat: egyedülálló iparági összefogás keretében olyan képzőközpontot hoztak létre, ahol több mint 10 építőipari

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Egyedülálló módon fogott össze a három legnagyobb magyar építőipari vállalat Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 22. 10:24 #tudásépítőhírek #alapítók #bayerconsturct #készholding #marketépítő A Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Holding Zrt., és a Market Építő Zrt.

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Elindult a Szakma Sztár Fesztivál, az országos szakmai versenyek döntője Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 26. 10:02 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Ezt bizonyítja a 15. Szakma Sztár Fesztivál is, ami az országos szakmai

2022 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.