Tudás, amire építhetsz.

Képzési helyszínek

at fake patek philippe watches seamaster 300m blog replica swiss made with these discount guide to citizen watches fake crazy color stripe iced out replica houses watches screw driver michel box piguet replica watches from vietnam milgauss watches replica aaa wedding bands spot at breitling b13048 fake on our website where to fix nbuy fake rolex bubba watson

Arany János Technikum és Szakképző Iskola

Érdekel az épületgépészet?

A nagymúltú iskolában olyan épületgépész szakmákat tanulhatsz, mint a víz-, gáz-, fűtés- és klíma-szerelő. Lehetőséged van technikus végzettség megszerzésére is. Az iskola célkitűzése, hogy EU-s elvárásoknak megfelelő profi szakembereket képezzenek.

Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum

Érdekel az építészet?

Ebben az iskolákban az építőipar magas és mélyépítő szakirányának 7 különböző képzése közül választhatsz. Folyamatosan szerveznek tanulmányi versenyeket és indulhatsz pályázatokon is.

Szily Kálmán Technikum és Kollégium

Érdekel az épületgépészet?

Nappali és esti technikusi képzések keretein belül tanulhatod az épületgépészet különböző szakmáit ebben az iskolában.

Ybl Miklós Építőipari Technikum és Szakképző Iskola

Érdekel az építés?

Ebben az iskolákban jelenleg az építőipar 16 szakmai képzése elérhető el, és Magyarország egyik kiemelkedően jó tanműhelyében tanulhatsz. Diákként az iskolába való jelentkezésnél nincs sem írásbeli, sem szóbeli vizsga, hanem a 7. osztály év végi és a 8. osztály félévi érdemjegyeid alapján kerülhetsz be.

Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola

Az iskolában végzett fiatal szakemberek a térség nagyvállalatainak megbecsült és megfizetett szakemberei vagy saját vállalkozásuk sikeres vezetői. A technikumi és a szakképző iskolai képzések során egyaránt korszerű szakmai ismereteket tanítanak, a gyakorlati képzésük jól szervezett. Duális képzési partnereik a gyakorlatot töltő tanulókkal elégedettek.

Váci SZC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola

„Egy jó szakma felér egy diplomával!”

A több mint 70 éve működő iskolában választhatod a villanyszerelő, a kőműves vagy a festő, mázoló, tapétázó szakmákat. Az intézményben oktatott szakmák a térségben lévő vállalkozások által keresettek, ezért megbecsült és jól megfizetett életpályát biztosítanak.

Kérdésed van?

Amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink egyikére, vagy bármilyen információra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj üzenetet.

2024 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.