Tudás, amire építhetsz.

Kőműves képzés

Mit csinál a kőműves?

A kőműves hozza létre az épületek alapjait, legfőbb szerkezeteit, boltíveket és boltozatokat, lépcsőket épít, valamint elvégzi a külső és belső vakolást.

Keze nyomán lesz a tervből valóságos szerkezet. Ezt követően előkészíti az épület befejezéséhez szükséges egyéb építőipari burkolási, szerelési, asztalos és festési munkálatokat.

A kőműves nem csak az építőipari feladatokat látja el, hanem minden alkalommal tervez és alkot, ennek hála pedig egy kifejezetten kreatív szakmáról beszélünk.

Ajánlott minden fiatal számára, aki vágyat érez arra, hogy maradandót alkosson, és ezért akár hajlandó fáradságos munkát végezni.

Kőműves képzés

Szakmaismertető

Szakma neve: Kőműves
Szakmajegyzék száma: 4 0732 0608
Képzés hossza: 3 év
Jelentkezés előfeltétele: Sikeres ágazati alapvizsga
Hol tanulható: Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskolában  a Ybl Miklós Építőipari Technikum és Szakképző Iskolában, vagy a Váci SZC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskolában

Kik vagyunk?

A Tudásépítő-Team az építőipari, gépészeti és elektronikai szakmai oktatásban részt vevő diákok és felnőttek profi szakmai gyakorlati képzéséről gondoskodik. A tanulói munkaszerződéssel rendelkező hallgatók már tanulmányaik során a legmodernebb tanműhelyekben vagy legmenőbb építkezéseken végezhetik gyakorlati képzésüket.

Ha megbízol minket gyakorlati képzésed szervezésével, akkor cserébe fizetést, munkaruhát, étkezési hozzájárulást adunk, és a legnagyobb építőipari vállalatoknál tanulhatsz. 

Alapítói logók

Milyen ágazatba tartozik?

Ez a képzés az építőipari ágazat képzése.

Mikor válasszam?

Ajánljuk azoknak a fiataloknak, akik ezzel a munkával stabil megélhetést szeretnének biztosítani maguknak. Az építőipar és a kőműves szakma versenyképes lehetőség, hiszen építkezők és építkezések mindig is voltak és lesznek, kőművesekre mindig szükség lesz.

Milyen tantárgyakból legyek jó?

Ha erősséged a matek és a fizika, az jól fog jönni.

Melyik suliba jelentkezzek?

A kőműves képzéshez az általános iskolád 8. osztályában továbbtanuláskor a Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskolába vagy a Ybl Miklós Építőipari Technikum és Szakképző Iskolába, vagy a Váci SZC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskolába kell jelentkezned.

Az iskola honlapja

2600 Vác, Naszály út 8.

Az iskola honlapja

1149 Budapest, Várna utca 21/B.

Az iskola honlapja

2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám u.1-3.

Milyen felvételi ponthatárok vannak?

Az aktuális felvételi ponthatárokról tájékozódj az iskola honlapján.

Az iskola honlapja

2600 Vác, Naszály út 8.

Az iskola honlapja

1149 Budapest, Várna utca 21/B.

Milyen hosszú a képzés?

A képzés 3 éves. Az első évben, a 9. osztályban ágazati alapismereteket sajátíthatsz el, majd sikeres ágazati alapvizsgát követően kezdődhet a gyakorlati oktatás is.

Mi a feltétele annak, hogy fizetést kapjak?

A választott iskolád 9. osztályban sikeres ágazati alapvizsgát követően tanulói munkaszerződést köthetsz a Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközponttal, aki biztosítja gyakorlati képzésedet, és ahol 10. osztálytól kezdődően már havi nettó 100.000 Ft tanulói munkabért, munkaruhát, érkezési hozzájárulást is kaphatsz az oktatás alatt!

Hol zajlik a gyakorlati képzés?

Amennyiben 9. osztály év végén szerződést kötöttél a Tudásépítő-Teammel, a gyakorlati képzésedet mi szervezzük, így modern tanműhelyekben és a legnagyobb építkezéseken tanulhatod meg a szakmát Magyarország legnagyobb építőipari cégeinél és szakembereitől.

További képzéseink

Nézz körül további képzéseink között is.

 

Jelentkezz!

[Kérlek a betöltött éveid számát add meg.]

[18 év alatti jelentkező esetében kötelezően kitöltendő.*]

[18 év alatti jelentkező esetében kötelezően kitöltendő.*]

[18 év alatti jelentkező esetében kötelezően kitöltendő.*]

Kérdésed van?

Amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink egyikére, vagy bármilyen információra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj üzenetet.
Sisak

2022 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.