Tudás, amire építhetsz.

Épületgépész technikus képzés

Mit csinál az épületgépész technikus ?

Az épületgépész technikus biztosítja egy adott épület kényelmes használatához a megfelelő technológiát és ellátja az épületet különböző gépészeti szerelésével, felújításával és karbantartásával kapcsolatos feladatokat.

A felhasználó számára megfelelő komfortérzetet biztosító ivóvíz-, szennyvíz-, szellőzési-, klimatizálási-, fűtési- és gáz rendszereket épít ki.
Menedzseli a karbantartással és a felújítással kapcsolatos feladatokat. Irányítja és felügyeli a szakági szerelőket és közösen együtt dolgozik velük.

Ellátja a kivitelezési dokumentációkhoz kapcsoló feladatokat és a munkaszervezéshez kapcsolódó teendőket. Ezenkívül pedig kivitelezéssel kapcsolatos dokumentumokat kezel és az egyes próbaüzemeltetés esetén jelentkező hibákat megoldja.

Feladata, hogy a megrendelővel kapcsolatot tartson és javaslatot tegyen a technológiai megoldással kapcsolatos kérdésekre.

Épületgépész technikus képzés

Szakmaismertető

Szakma neve: Épületgépész technikus
Szakmajegyzék száma: 5 0732 0701
Képzés hossza: 5 év
Jelentkezés előfeltétele: Sikeres ágazati alapvizsga
Hol tanulható: Szily Kálmán Technikum és Kollégium és az Arany János Technikum és Szakképző iskolában.

Kik vagyunk?

A Tudásépítő-Team az építőipari, gépészeti és elektronikai szakmai oktatásban részt vevő diákok és felnőttek profi szakmai gyakorlati képzéséről gondoskodik. A tanulói munkaszerződéssel rendelkező hallgatók már tanulmányaik során a legmodernebb tanműhelyekben vagy legmenőbb építkezéseken végezhetik gyakorlati képzésüket.

 

Ha megbízol minket gyakorlati képzésed szervezésével, akkor cserébe fizetést, munkaruhát, étkezési hozzájárulást adunk, és a legnagyobb építőipari vállalatoknál tanulhatsz.

 
Alapítói logók

További képzéseink

Nézz körül további képzéseink között is.

 

Jelentkezz!

[Kérlek a betöltött éveid számát add meg.]

[18 év alatti jelentkező esetében kötelezően kitöltendő.*]

[18 év alatti jelentkező esetében kötelezően kitöltendő.*]

[18 év alatti jelentkező esetében kötelezően kitöltendő.*]

Kérdésed van?

Amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink egyikére, vagy bármilyen információra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj üzenetet.
Sisak

2024 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.