Tudás, amire építhetsz.

Szakmázz Budapest!

Szerző: Tudásépítő-Team

Dátum: 2023. október 4.

#tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál

Szakmát tanulni menő! Kedden és szerdán is vártunk benneteket a Szakmázz Budapest pályaválasztási kiállításon a BOK Csarnokban!

 

2022. október 4-én és 5-én rendezték meg a 10. Szakmázz Budapest pályaválasztási kiállítást a BOK Csarnokban. A kétnapos rendezvényen a Tudásépítő-Team és képzési partner intézményei is jelent voltak. A kiállító pultnál az építőipíri szakmák iránt érdeklődő általános iskolások tájékozódhattak a szakmákról, a duális képzési rendszerről, a tanulói munkabérről és a Tudásépítő, mint ágazati képzőközpontnál elérhető egyéb lehetőségekről.

 

Nagy segítséget jelentett, hogy partneriskolánk, a BKSZC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum tanulói is jelen voltak, így ők saját személyes tapasztalataikat, motivációikat is átadhatták az érdeklődőknek.

 

A rendezvényen több ezer pályaválasztás előtt álló általános iskolás tanuló vett részt, hogy tájékozódjon a felvételik beadása előtt.

 

Fényképek az eseményről

További híreink

Tudásépítő TEAM2023-07-06

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. október 4. #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Kedden és szerdán is vártunk benneteket a Szakmázz Budapest pályaválasztási kiállításon a BOK Csarnokban!   2022. október 4-én és 5-én rendezték meg a

Tudásépítő TEAM2023-05-24

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Komoly hiány van a szakmunkásokból Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. május 24. 11:00 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Az építőipari munkaerőhiányon segítene három magyar nagyvállalat: egyedülálló iparági összefogás keretében olyan képzőközpontot hoztak létre, ahol több mint 10 építőipari

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Egyedülálló módon fogott össze a három legnagyobb magyar építőipari vállalat Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 22. 10:24 #tudásépítőhírek #alapítók #bayerconsturct #készholding #marketépítő A Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Holding Zrt., és a Market Építő Zrt.

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Elindult a Szakma Sztár Fesztivál, az országos szakmai versenyek döntője Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 26. 10:02 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Ezt bizonyítja a 15. Szakma Sztár Fesztivál is, ami az országos szakmai

2022 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.