Tudás, amire építhetsz.

Szakmát tanulni menő!

Elindult a Szakma Sztár Fesztivál, az országos szakmai versenyek döntője

Szerző: Tudásépítő-Team

Dátum: 2022. április 26. 10:02

#tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál

Szakmát tanulni menő! Ezt bizonyítja a 15. Szakma Sztár Fesztivál is, ami az országos szakmai versenyek döntője és bemutatója. Az esemény mindenki számára ingyenesen látogatható április 27-ig a Hungexpon.

A rendezvényen szakmák szerint az ország legtehetségesebb fiataljai mérik össze tudásukat, a legjobbak pedig nemzetközi versenyeken is bizonyíthatják tehetségüket. A látványos verseny mellett az érdeklődők az interaktív szigeteken akár ki is próbálhatják a különböző szakmai munkákat.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 15. alkalommal szervezte meg az országos szintű rendezvényt. Az esemény fontosságát és egyre gyarapodó méretét mi sem mutatja jobban, mint hogy minden eddiginél több szakma részvételére számítanak a fesztiválon. 86 szakma 22 szakmacsoportjában versenyeznek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakképesítések népszerűsítése, bemutatása mellett, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

 

Forrás: https://szakmasztar.hu/

További híreink

Tudásépítő TEAM2023-07-06

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. október 4. #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Kedden és szerdán is vártunk benneteket a Szakmázz Budapest pályaválasztási kiállításon a BOK Csarnokban!   2022. október 4-én és 5-én rendezték meg a

Tudásépítő TEAM2023-05-24

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Komoly hiány van a szakmunkásokból Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. május 24. 11:00 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Az építőipari munkaerőhiányon segítene három magyar nagyvállalat: egyedülálló iparági összefogás keretében olyan képzőközpontot hoztak létre, ahol több mint 10 építőipari

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Egyedülálló módon fogott össze a három legnagyobb magyar építőipari vállalat Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 22. 10:24 #tudásépítőhírek #alapítók #bayerconsturct #készholding #marketépítő A Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Holding Zrt., és a Market Építő Zrt.

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Elindult a Szakma Sztár Fesztivál, az országos szakmai versenyek döntője Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 26. 10:02 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Ezt bizonyítja a 15. Szakma Sztár Fesztivál is, ami az országos szakmai

2022 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.