Tudás, amire építhetsz.

Oktatókat keresünk!

Építőipari gyakorlati oktatók jelentkezését várjuk

Szerző: Tudásépítő-Team

Dátum: 2022. május 10. 14:00

#oktatótkeresünk #álláslehetőség #karrier

Szenvedélyed az építőipar? Van benne gyakorlati tapasztalatod? Fontosnak tartod a szakember utánpótlást? Jelentkezz hozzánk, és legyél a Tudásépítő-Team építőipari képzéseinek óraadó oktatója!

 

Burkoló, festő-mázoló-tapétázó, kőműves, magasépítő és mélyépítő szakmai ismeretek elméleti és gyakorlati oktatására várjuk szakmai oktatók jelentkezését.

 

Téged keresünk, ha

 

 • kiváló szakember vagy a saját szakterületeden,
 • a szakmádra hivatásként, és nemcsak munkaként tekintesz,
 • szeretnéd átadni a tudásod,
 • jó pedagógiai érzékkel rendelkezel
 • esetleg van már oktatóként tapasztalatod.

 

Mikor lehet belőled szakoktató?

 

 • Államilag elismert, legalább középfokú szakirányú szakképzettséggel és legalább ötéves, az érintett szakképzettségnek megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkezel.
 • Kamarai gyakorlati oktatói vizsgával rendelkezel.

 

VAGY

 

 • Szakirányú mestervizsgával rendelkezel.
 • Szakirányú felsőfokú szakképzettséggel és legalább kétéves szakirányú szakmai gyakorlattal, vagy
 • felsőfokú végzettséggel, szakirányú középfokú szakképzettséggel és legalább ötéves szakirányú szakmai gyakorlattal rendelkezel.
 • Hatvanadik életéved betöltötted.

 

Magadra ismertél és jelentkeznél oktatónak?

Írj nekünk üzenetet! >> [email protected]

További híreink

Tudásépítő TEAM2023-07-06

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. október 4. #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Kedden és szerdán is vártunk benneteket a Szakmázz Budapest pályaválasztási kiállításon a BOK Csarnokban!   2022. október 4-én és 5-én rendezték meg a

Tudásépítő TEAM2023-05-24

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Komoly hiány van a szakmunkásokból Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2023. május 24. 11:00 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Az építőipari munkaerőhiányon segítene három magyar nagyvállalat: egyedülálló iparági összefogás keretében olyan képzőközpontot hoztak létre, ahol több mint 10 építőipari

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Egyedülálló módon fogott össze a három legnagyobb magyar építőipari vállalat Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 22. 10:24 #tudásépítőhírek #alapítók #bayerconsturct #készholding #marketépítő A Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Holding Zrt., és a Market Építő Zrt.

Tudásépítő TEAM2022-05-10

Tudás, amire építhetsz. Facebook Instagram Elindult a Szakma Sztár Fesztivál, az országos szakmai versenyek döntője Szerző: Tudásépítő-Team Dátum: 2022. április 26. 10:02 #tudásépítőhírek #szakmáttanulnimenő #szakmasztárfesztivál Szakmát tanulni menő! Ezt bizonyítja a 15. Szakma Sztár Fesztivál is, ami az országos szakmai

2022 Copyright © Tudásépítő-Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt.